Jelentkezzen virtuális piacunkra!
Segíteni szeretnénk, mert minden Magyar munkahely számít! A termékeikre büszke termelők és kereskedők most nagyobb bajban vannak mint eddig...
Bővebben

Ódor Lorka

A komáromi Ódor Lorkának mindig is lételeme volt az alkotás. Gyermekként a rajzoláson keresztül élte ki kreativitását, majd babákra kezdett ruhákat tervezni. Idővel elkezdte furdalni a kíváncsiság,

hogy vajon mi módon készülhetnek a legszebb, legbonyolultabb ruhák. Így kezdődött, s – hála Istennek – a folytatás is hasonló volt. Így adódott, hogy Lorka hobbija a munkájává is vált idővel.
Lorka egyébként Erdélyből származik, éveken keresztül különböző nagyváradi szalonokban dolgozott, mire elég tapasztalatot gyűjtött össze, s megért arra, hogy egyedül alkosson tovább, saját maga örömére, saját maga hasznára. Ma már elmondhatja magáról, hogy több, mint tizenöt éve foglalkozik menyasszonyi, illetve magyaros menyecske ruhák és öltönyök készítésével. Ezen ruhákhoz a szükséges anyagokat is ő biztosítja, s minden szükséges munkát saját kezűleg végez, az elejétől a végéig. Érdemes munkaerőt ez idáig sajnos nem sikerült találnia, ebből fakad, hogy mindössze 8-10 darab ruhája van raktáron. A megrendelések mellett egyelőre lehetetlen nagyobb készlet előállítása. Viszont a vásárlások magas száma is a vevők elégedettségéről árulkodik, s mint tudjuk: a legjobb reklám az elégedett ügyfél. Lorka vállalkozását is általában így találják meg az emberek – egymásnak adják tovább a tehetséges hölgy elérhetőségét, illetve a Facebookon segítségével.
Ha kedvünk tartja, megrendelhetjük a kívánt ruhadarabot webshopon keresztül is, de az emberek többsége személyesen keresi fel Lorkát. Innentől aztán minden a szokott módon történik: méretek vétele, egyeztetés és természetesen a ruhapróba. Ha szeretnénk jobban szemügyre venni Lorka műveit, az alábbi linkre kattintva megtehetjük, ahol az általa készített plüssfigurákkal is megismerkedhetünk:

http://www.saty-a-textilne-obchod.sk/

 • image

  Dobja fel a lángosost a térképre!

  Legyen tél vagy nyár, az év bármely időszakában a piacok környékén járva már messziről érzeni a levegőben a lángos illatát.


  image

  A fiatalos erőnlét elixírje

  Emlékszem mennyire viccesnek tartottuk gyerekkorunkban, amikor evés után a mákdarabok megragadtak a fogaink között...


  image

  A rejtélyes fehér mák

  Egy korábbi cikkünkben számoltunk be a kék mákról és számos pozitív hatásairól (A fiatalos erőnlét elixírje). A hozzászólások között olvastam a fehér mák említését.


  image

  Szappanok alkotta csokrok

  Oázis: az értelmező kéziszótár felütésekor az alábbi meghatározást olvashatjuk ezzel kapcsolatban. Ez egy növényekkel és állatokkal körülvett vizes élőhely a forró sivatagban,

Ajánlott cikkek

Valakinek csak egyet-kettőt, másnak több...
Bolyhosság, puhaság, gomb orr, igéző...
Kertészeiről, állattenyésztőiről és...