Jelentkezzen virtuális piacunkra!
Segíteni szeretnénk, mert minden Magyar munkahely számít! A termékeikre büszke termelők és kereskedők most nagyobb bajban vannak mint eddig...
Bővebben

Segíteni szeretnénk, mert minden Magyar munkahely számít! A termékeikre büszke termelők és kereskedők most nagyobb bajban vannak mint eddig.

Idáig is hadakoztak - a megszokott munkájukon túl – a betegségekkel, az aszállyal, a belvízzel és az alacsony árakkal. Ráadásul sajnos a polgártársainknak még mindig egyszerűbb az autóikkal megállni egy-egy bevásárlóközpont előtt, mint mondjuk két utcával arrébb, a helyi termelőnél, kereskedőnél megvásárolni a helyi termékeket.

Most válság van és lesz. Ezért hoztuk létre a virtuális piacunkat, amellyel segíteni szeretnénk minden Kárpát-medencei árukészítőnek, kiskereskedőnek az általuk megtermelt vagy forgalmazott termék értékesítésében. 

Virtuális piacunk oldalán, minden térítés nélkül várjuk zöldségtermelők, sajt-, kolbász- lekvár, szörp és egyéb finomság-készítők, előállítók, bortermelők, sör- és pálinkafőzők, virágtermelők, ételkészítők, bőrművesek és megannyi más míves termékgyártók jelentkezését és regisztrációját. 

A piacunk itt nyílt: Piac

Felviteli űrlap: Termelői/kereskedői regisztráció

Bízunk benne, hogy együtt sikerülhet! Mentsünk meg minél több Magyar munkahelyet!

 

  • image

    Dobja fel a lángosost a térképre!

    Legyen tél vagy nyár, az év bármely időszakában a piacok környékén járva már messziről érzeni a levegőben a lángos illatát.


    image

    A fiatalos erőnlét elixírje

    Emlékszem mennyire viccesnek tartottuk gyerekkorunkban, amikor evés után a mákdarabok megragadtak a fogaink között...


    image

    A rejtélyes fehér mák

    Egy korábbi cikkünkben számoltunk be a kék mákról és számos pozitív hatásairól (A fiatalos erőnlét elixírje). A hozzászólások között olvastam a fehér mák említését.


    image

    Szappanok alkotta csokrok

    Oázis: az értelmező kéziszótár felütésekor az alábbi meghatározást olvashatjuk ezzel kapcsolatban. Ez egy növényekkel és állatokkal körülvett vizes élőhely a forró sivatagban,

Ajánlott cikkek

Valakinek csak egyet-kettőt, másnak több...
Bolyhosság, puhaság, gomb orr, igéző...
Kertészeiről, állattenyésztőiről és...