Sokak szerint nagyon is kézenfekvő, mi teszi a jó forralt bort igazán ízletessé. Mások szerint - mint sok más, ritkábban fogyasztott nedűnek - ennek is megvan a maga mesterek által kitapasztalt titka.

A karácsonykor megszokott fűszerkészleten át a zamatos teákig több alapanyaggal párosítható legnemesebb italunk, a bor. Hogy milyen fűszerezéssel, íz-társítással, mely lépésekben elkészítve lesz igazán finom, azt ítéljük meg együtt!

Kedves Olvasóink, ha van olyan receptjük, tippjük, ami érdemes arra, hogy mások is megkóstolják, osszák meg velünk! A tél még kitart jó darabig, mi pedig készen állunk különleges torokmelengetőkkel elviselni.

Pin It

Ajánlott cikkeink

  • A tészta hagyománya

    A tiszakálmánfalvi Petőfi Sándor Művelődési Egyesületben nyolcadik alkalommal rendeztek Tésztanapot a helyi asszonyok és egyesületi tagok. Az összejövetel fő célja, hogy a felnövő generáció

     
  • Mikszáth Kálmán Emlékház Szklabonyán

    Mikszáth Kálmán Emlékház Szklabonyán, TájGazda

    Mikszáth Kálmánt méltán nevezhetjük a magyar irodalom egyik legnagyobb alakjának. Olyan műveket köszönhetünk neki, mint a Beszterce ostroma, A tót atyafiak, A jó palócok, Különös házasság,

     
  • Aratóünnep Felsőhegyen

    Aratóünnep Felsőhegyen, TájGazda

    Szebbnél szebb, a múltat idéző aratódaloktól visszhangzott július 9-én a zentai Tornyosi úti Lovas tanya környéke, ahol az 56. aratóverseny és -ünnepség keretében elevenítették fel a feledésbe vesző,

     
  • Sziszi mézesmívesei

    Sziszi mézesmívesei, TájGazda

    Szász Szilvia Révkomáromból származik, ahol a Selye János Egyetemen dolgozik, mint az akadémiai információs rendszer menedzsere. Emellett mézeskalácsok sütésével és díszítésével foglalkozik.

     
  • A gyermekszínészet bástyája

    Gyermekszínészet a Vajdaságról

    Az Újvidéki Színház 1973-ban alakult. Életre hívásának kiemelt szempontja volt, hogy a jugoszláviai magyarság színházi élete és kultúrája egy  modern színházzal gazdagodjon.

     

Az én termékem

Tájérintő

Ugrás a tetejére