Sokak szerint nagyon is kézenfekvő, mi teszi a jó forralt bort igazán ízletessé. Mások szerint - mint sok más, ritkábban fogyasztott nedűnek - ennek is megvan a maga mesterek által kitapasztalt titka.

A karácsonykor megszokott fűszerkészleten át a zamatos teákig több alapanyaggal párosítható legnemesebb italunk, a bor. Hogy milyen fűszerezéssel, íz-társítással, mely lépésekben elkészítve lesz igazán finom, azt ítéljük meg együtt!

Kedves Olvasóink, ha van olyan receptjük, tippjük, ami érdemes arra, hogy mások is megkóstolják, osszák meg velünk! A tél még kitart jó darabig, mi pedig készen állunk különleges torokmelengetőkkel elviselni.

Pin It

Ajánlott cikkeink

  • Egészséges lisztet az asztalra

    A családi gazdaságokon megtermelt és előállított házi élelmiszerek újra felfedezésének korszakát éljük. Ezek a magas biológiai értékű élelmiszerek szolgálnak alapul az egészséges táplálkozáshoz,

     
  • Az udvardi Kálvária

    Az udvardi Kálvária, TájGazda

    Udvard (szlovák nevén Dvory nad Žitavou), mintegy 5000 főt számláló község Felvidéken, a Nyitrai kerületben, Érsekújvártól keletre, 9 km távolságra. 1462-től a trianoni békediktátumig

     
  • A tiszaderzsi Bibliamúzeum

    A tiszaderzsi Bibliamúzeum, TájGazda

    Tiszaderzs községe a Tiszafüredi járásban található, Szolnoktól kb. egy órás autóútra. A község lakói életében fontos szerepet tölt be a vallás. Jelzi ezt a falu központjában található 18. századi református templom is.

     
  • Lámpák bűvöletében

    Lámpák bűvöletében, TájGazda

    Ha Sopron közelében járunk, akkor érdemes ellátogatnunk a tőle mintegy 25 km-re fekvő Fertőszéplakra. Ez a nyugodt, csendes ki falu több évszázadra visszamenő értékeket őriz az utókor számára.

     
  • Huszár Családi Pincészet

    Huszar pincészet, TájGazda

    Azok az emberek, akik szeretnek utazni, szeretik a jó minőségű házi borokat, ahol csak megfordulnak, mindenütt meg akarják ismerni a helyi hagyományokat, a borkultúrát, megkóstolni a különleges borokat,

     

Az én termékem

Tájérintő

Ugrás a tetejére