Sokak szerint nagyon is kézenfekvő, mi teszi a jó forralt bort igazán ízletessé. Mások szerint - mint sok más, ritkábban fogyasztott nedűnek - ennek is megvan a maga mesterek által kitapasztalt titka.

A karácsonykor megszokott fűszerkészleten át a zamatos teákig több alapanyaggal párosítható legnemesebb italunk, a bor. Hogy milyen fűszerezéssel, íz-társítással, mely lépésekben elkészítve lesz igazán finom, azt ítéljük meg együtt!

Kedves Olvasóink, ha van olyan receptjük, tippjük, ami érdemes arra, hogy mások is megkóstolják, osszák meg velünk! A tél még kitart jó darabig, mi pedig készen állunk különleges torokmelengetőkkel elviselni.

Pin It

Ajánlott cikkeink

  • A méhészet életforma

    A méhészet életforma, TájGazda

    Hivatását tekintve hitoktató, de a természet és a háziállatok tisztelője, szerelmese. A moholi Lakatos Zsolt udvarában a kotlóstyúktól kezdve a házikacsákon keresztül szinte minden jószág megtalálható,

     
  • Középkori fővárosunk: Segesd

    Segesd múltja több ezer évre tekint vissza, már a réz- és a borzkorban is lakott volt, sőt a Római Birodalmi hadsereg fontos államosaként tartották nyílván a környéket.

     
  • Az új ízek birodalma

    Habanero Chili paprika Óbecséről

    Ahány ház, annyi szokás – szól a közmondás. És valóban, egy ugyanazon recept szerint készült ételnek különböző konyhákban más és más íze van. A háziasszony szeretete, a fűszerek frissesége

     
  • Handmade by Eva

    Handmade by Eva, TájGazda

    Elképzelt valami különlegeset, amit szívesen látna viszont egy poháron, gyertyán, dobozon vagy bármilyen üvegfelületen? Ha a válasza igen, akkor Önnek Horváth Hollósi Évát ajánlom.

     
  • Mikszáth Kálmán Emlékház Szklabonyán

    Mikszáth Kálmán Emlékház Szklabonyán, TájGazda

    Mikszáth Kálmánt méltán nevezhetjük a magyar irodalom egyik legnagyobb alakjának. Olyan műveket köszönhetünk neki, mint a Beszterce ostroma, A tót atyafiak, A jó palócok, Különös házasság,

     

Az én termékem

Tájérintő

Ugrás a tetejére