Sokak szerint nagyon is kézenfekvő, mi teszi a jó forralt bort igazán ízletessé. Mások szerint - mint sok más, ritkábban fogyasztott nedűnek - ennek is megvan a maga mesterek által kitapasztalt titka.

A karácsonykor megszokott fűszerkészleten át a zamatos teákig több alapanyaggal párosítható legnemesebb italunk, a bor. Hogy milyen fűszerezéssel, íz-társítással, mely lépésekben elkészítve lesz igazán finom, azt ítéljük meg együtt!

Kedves Olvasóink, ha van olyan receptjük, tippjük, ami érdemes arra, hogy mások is megkóstolják, osszák meg velünk! A tél még kitart jó darabig, mi pedig készen állunk különleges torokmelengetőkkel elviselni.

Pin It

Ajánlott cikkeink

  • A fehér gólya

    Az édesanyám minap azzal a hírrel fogadott minket, hogy látott egy gólyát elrepülni. Első gondolatom erre az volt, hogy mekkora butaságot mondott. De ahogy jobban átgondoltam,

     
  • Fára festett Homoród-menti minták

    Bencze Ilona vallástanárként dolgozik, mellette húsz éve festi már a bútorokat Székelyudvarhelyen. Kézműves családba született, ahol gyapjúval foglalkoztak. Ilona „véletlenül” kezdett el festeni.

     
  • A hagyatékok megmentése

    Az ember lelke mélyén visszavágyik abba a környezetbe/közösségbe, amelyből kiszakadt vagy megpróbált hátat fordítani neki a jobbat, a kényelmesebbet keresve. Fejes Endre és felesége Ágnes

     
  • Szalagból hímzett romantika

    Kovács Ilona Zsuzsanna szalagból készült alkotásai, TájGazda

    Az alkotásokról készült fotók egytől – egyik csodásak, de a valóságban szinte lenyűgözőek. Hiszen akkor látható igazán a hímzések háromdimenziós jellege, az anyag textúrája, a csipkék finomsága,

     
  • Figyelj rá, óvd meg – csak EGY van belőle

    A Föld Napja, TájGazda

    A Föld napja mozgalom egyik jelmondata: „Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot?” Egy így igaz, bárki hozzájárulhat a világ, a Föld értékeinek megőrzéséhez.

     

Az én termékem

Tájérintő

Ugrás a tetejére