Friss, üde, zamatos, ahogyan a természet adta. Organikus Energia a szervezet mindennapi mozgató rugója. Egészséges, energizáló, vitamin,- és tápanyagdús.

Dzsúzok, saláták, krékerek, pástétomok. Élénk színekkel, érdekes ízkombinációkkal. Talán első olvasásra, hallásra furcsának tűnő nevek a megkóstolás után döbbentik rá az ízlelőt, hogy milyen finomak is valójában ezek a termékek.

Bock Balázs és párja, Katalin számára az egészség mindennél fontosabb. Közel három éve indították vállalkozásukat Balázs szüleivel karöltve, az Organikus Energiát. Külföldön szerzett tapasztalataikat kamatoztatják munkájuk során. A természet állandó, folyamatos körforgásban van. Ez jellemzi Balázsékat is: állandó mozgás, keresik az eredetit, újat, amely előre viszi őket az egészséges élet útján. A csapat munkája során fontos mozgatórugó a vásárlók visszajelzései, tapasztalatai, a tőlük kapott pozitív beszámolók. Olyan italokat, ételeket készítenek, melyekkel egészségünket megerősíthetjük, és tudatosan a megelőzésre törekedhetünk.

Az alapanyagokat mindig frissen, magas minőségben szerzik be. Komoly feltételeknek megfelelő üzemükben friss reggeli dzsúzok, préselt zöldség- és gyümölcslevek, pástétomok, saláták, búzafűlé, krékerek készülnek. Állandó termékeik mellett az időszaknak megfelelően szezonális készítmények is megtalálhatóak. Italválasztékuk a hónap minden napjára kínál valami újat, 30 napból 30 féle dzsúzt. (https://www.facebook.com/organikusenergia/?fref=ts)
Termékeikben az a fantasztikus, hogy tényleg semmilyen mesterséges ízesítőt, cukrot, mesterséges színezőanyagot nem tartalmaznak, csak a gyümölcsöt, a zöldséget, a csírákat. Nincs hőkezelés, frissen készülnek nap, mint nap, vagy préseléssel vagy turmixolással vagy pépesítéssel, az elvárt eredménynek megfelelően. A magokat már 4 nappal hamarabb elkezdik csíráztatni. Mivel így fejtik ki igazán jótékony hatásukat és válnak emészthetővé. Ezért is fontos, hogy a megrendelést korábban kell leadni számukra. A munkát már hajnalban elkezdik és késő délutánig folytatják, hiszen friss terméket csak úgy tudnak előállítani, ha minden nap friss alapanyagokból dolgoznak.

Termékeik táplálóak, úgy vannak összeválogatva az alapanyagok, hogy mindent tartalmazzanak, amire a szervezetnek szüksége van. Van édesebb, fanyarabb, savanykásabb, hígabb, sűrűbb. Mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Néhány ízelítő, a teljesség igénye nélkül: Almás Csalán Dzsúz Tökmag-csírával és fahéjjal, Meggyes Aranylenmag-csíra Dzsúz, Banános Köles Dzsúz Szezán-csírával, Görögdinnyés Napraforgó-csíra Dzsúz, Lencse pástétom, Köles Körözött, Gyümölcsös Kölespuding, Padlizsános Tarkabab pástétom stb.
Krékereik őrölt lenmag alapú aszalványok, melyek zöldségekkel és gyümölcsökkel vegyítve, 24-48 órán keresztül kerülnek aszalásra. Tápanyagokban gazdag, laktató, energiadús termékek. Pl. Banános-Mákos, Almás-Fahéjas, Sütőtökös-Diós, Tavaszi-Zöldfűszeres, stb.

Szívesen kóstoltatnak óvodákban, iskolákban, hogy a gyerekek közelebbről is megismerjék a természet „természetes ízeit”. Kézséggel adnak tanácsot, segítenek. A kóstoltatások által szeretnék felhívni a figyelmet a megelőzés fontosságára. Figyeljünk arra, hogy minőségi ételekkel minőségi életet tudjunk élni. Balázs eddigi tapasztalata szerint az első lépést a legnehezebb megtenni feléjük, viszont a termék ezután „bemutatja Önmagát”.

Facebook oldalukon informálódhatunk a termékekről, a csapatról, a rendelés mentéről, hol tartanak kóstoltatást, mely rendezvényen szerepelnek. Gyulán és Békéscsabán ingyenesen házhoz is szállítják minden reggel a megrendelt termékeket.

Pin It
contentmap_plugin

Ajánlott cikkeink

 • A Nána Farm sokszínűsége

  Nána Farm, TájGazda

  A történet Bukta nyuszival kezdődött. Még a főiskolán fogadta örökbe Nikolett egyik évfolyamtársától. Teste, mint egy bukta, formás, pici. Ezért is kapta ezt a nevet.

   
 • Andrássy-kastély – Tőketerebes

  Andrássy-kastély – Tőketerebes, TájGazda

  Tőketerebes (szlovákul Trebišov) a mai Szlovákia keleti területén fekszik, a trianoni békeszerződés előtt Zemplén vármegye része volt. 1910-ben 4708 lakosából 2323 magyar, 2181 szlovák volt.

   
 • V.O. Kati Handmade Jewellery

  V.O. Kati Handmade Jewellery, TájGazda

  Vasy Orbán Katalin Csallóközaranyoson él, egy gyönyörű felvidéki faluban, Komáromtól 9 kilométerre nyugati irányban. Jelenleg főállású édesanya, végzettsége szerint matematika tanár,

   
 • Egészséges lisztet az asztalra

  A családi gazdaságokon megtermelt és előállított házi élelmiszerek újra felfedezésének korszakát éljük. Ezek a magas biológiai értékű élelmiszerek szolgálnak alapul az egészséges táplálkozáshoz,

   
 • A leghírhedtebb hazai kényszermunkatábor - Recsk

  A leghírhedtebb hazai kényszermunkatábor - Recsk, TájGazda

  Parád felől a 24-es főútról közelíthető meg Recsk. A nagyközség egyik kereszteződéséből jobbra fordulva hosszú perceken át autózva jutunk el az erdő sűrűjében. A betonozott út végén egy sorompó állja utunkat.

   

Az én termékem

Tájérintő

Ugrás a tetejére