Friss, üde, zamatos, ahogyan a természet adta. Organikus Energia a szervezet mindennapi mozgató rugója. Egészséges, energizáló, vitamin,- és tápanyagdús.

Dzsúzok, saláták, krékerek, pástétomok. Élénk színekkel, érdekes ízkombinációkkal. Talán első olvasásra, hallásra furcsának tűnő nevek a megkóstolás után döbbentik rá az ízlelőt, hogy milyen finomak is valójában ezek a termékek.

Bock Balázs és párja, Katalin számára az egészség mindennél fontosabb. Közel három éve indították vállalkozásukat Balázs szüleivel karöltve, az Organikus Energiát. Külföldön szerzett tapasztalataikat kamatoztatják munkájuk során. A természet állandó, folyamatos körforgásban van. Ez jellemzi Balázsékat is: állandó mozgás, keresik az eredetit, újat, amely előre viszi őket az egészséges élet útján. A csapat munkája során fontos mozgatórugó a vásárlók visszajelzései, tapasztalatai, a tőlük kapott pozitív beszámolók. Olyan italokat, ételeket készítenek, melyekkel egészségünket megerősíthetjük, és tudatosan a megelőzésre törekedhetünk.

Az alapanyagokat mindig frissen, magas minőségben szerzik be. Komoly feltételeknek megfelelő üzemükben friss reggeli dzsúzok, préselt zöldség- és gyümölcslevek, pástétomok, saláták, búzafűlé, krékerek készülnek. Állandó termékeik mellett az időszaknak megfelelően szezonális készítmények is megtalálhatóak. Italválasztékuk a hónap minden napjára kínál valami újat, 30 napból 30 féle dzsúzt. (https://www.facebook.com/organikusenergia/?fref=ts)
Termékeikben az a fantasztikus, hogy tényleg semmilyen mesterséges ízesítőt, cukrot, mesterséges színezőanyagot nem tartalmaznak, csak a gyümölcsöt, a zöldséget, a csírákat. Nincs hőkezelés, frissen készülnek nap, mint nap, vagy préseléssel vagy turmixolással vagy pépesítéssel, az elvárt eredménynek megfelelően. A magokat már 4 nappal hamarabb elkezdik csíráztatni. Mivel így fejtik ki igazán jótékony hatásukat és válnak emészthetővé. Ezért is fontos, hogy a megrendelést korábban kell leadni számukra. A munkát már hajnalban elkezdik és késő délutánig folytatják, hiszen friss terméket csak úgy tudnak előállítani, ha minden nap friss alapanyagokból dolgoznak.

Termékeik táplálóak, úgy vannak összeválogatva az alapanyagok, hogy mindent tartalmazzanak, amire a szervezetnek szüksége van. Van édesebb, fanyarabb, savanykásabb, hígabb, sűrűbb. Mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Néhány ízelítő, a teljesség igénye nélkül: Almás Csalán Dzsúz Tökmag-csírával és fahéjjal, Meggyes Aranylenmag-csíra Dzsúz, Banános Köles Dzsúz Szezán-csírával, Görögdinnyés Napraforgó-csíra Dzsúz, Lencse pástétom, Köles Körözött, Gyümölcsös Kölespuding, Padlizsános Tarkabab pástétom stb.
Krékereik őrölt lenmag alapú aszalványok, melyek zöldségekkel és gyümölcsökkel vegyítve, 24-48 órán keresztül kerülnek aszalásra. Tápanyagokban gazdag, laktató, energiadús termékek. Pl. Banános-Mákos, Almás-Fahéjas, Sütőtökös-Diós, Tavaszi-Zöldfűszeres, stb.

Szívesen kóstoltatnak óvodákban, iskolákban, hogy a gyerekek közelebbről is megismerjék a természet „természetes ízeit”. Kézséggel adnak tanácsot, segítenek. A kóstoltatások által szeretnék felhívni a figyelmet a megelőzés fontosságára. Figyeljünk arra, hogy minőségi ételekkel minőségi életet tudjunk élni. Balázs eddigi tapasztalata szerint az első lépést a legnehezebb megtenni feléjük, viszont a termék ezután „bemutatja Önmagát”.

Facebook oldalukon informálódhatunk a termékekről, a csapatról, a rendelés mentéről, hol tartanak kóstoltatást, mely rendezvényen szerepelnek. Gyulán és Békéscsabán ingyenesen házhoz is szállítják minden reggel a megrendelt termékeket.

Pin It
contentmap_plugin

Ajánlott cikkeink

 • LuDo Apartman: makói lokálpatrióták vendégháza

  LuDo Apartman, TájGazda

  Luca és Donáth. Nagyszüleik szeme fényesebben ragyog, ha rájuk néznek, de már akkor is, ha csak rájuk gondolnak. Akkor például rájuk gondoltak, amikor névadáson törték a fejüket.

   
 • Kreandi

  A rendkívül sokoldalú Kliment Andrea, óvodai gondnokként dolgozik Észak-Komáromban. Munkája mellett mézeskalács- és tortakészítéssel, arcfestéssel, henna- és csillámfestéssel,

   
 • Egy sikeres családi borvállalkozás

  Varga Családi Szőlészet-Borászat, TájGazda

  Bár a kárpátaljai termelők dolgát valószínűleg sokáig megnehezíti még Ukrajna kedvezőtlen gazdasági helyzete, a turizmusnak, gyümölcs- és zöldségtermesztésnek, borászatnak kedvező földrajzi adottságaink

   
 • A Szegediek csak Öreg Hölgynek becézik

  A szegedi víztorony

  A szegedi Szent István téren áll egy hatalmas vasbetonból álló ipartörténeti műemlék. Az ország második vasbeton szerkezetű víztornyát Zielinski Szilárd tervezte,

   
 • Thököly-vár

  Thököly vár, TájGazda

  Késmárk (szlovákul Kežmarok), Szlovákia északi területén fekszik, neve a német Käsemarkt szóból ered, ami „sajtvásár”-t jelent. Alapítása a 12. században II. Géza, magyar király által betelepített

   

Az én termékem

Tájérintő

Ugrás a tetejére