Magyar Csárda, Péterfalva, TájGazda

Tiszapéterfalva (1946-tól ukránul Petrovo, majd Péterfalva - Пийтерфолво) magyar település. Tiszapéterfalva községi tanácsa helyben van, hozzá tartozik Tiszabökény, Tiszafarkasfalva, Tivadarfalva

és Forgolány. Tiszapéterfalva 27 km-re van Nagyszőlőstől és 10 km-re a tiszaújlaki vasútállomástól, a nevetleni vasútállomásig 10 km-t kell megtenni. A falun halad keresztül Beregszász illetve Nagyszőlős irányából a Tiszaújlak – Feketeardó - Királyháza közút, illetve az Ungvár -Beregszász - Halmi (Románia) országút. A falu a Tisza jobb partján terül el. A falutól 12 km-re épült ki a Nevetlen - Halmi (ukrán-román) határátkelő és 6 km-re a Tiszaújlak - Tiszabecs (ukrán-magyar) határátkelő.
Egy olyan családi vállalkozással találkoztam nemrégen a kárpátaljai Tiszapéterfalván, amitől szó szerint leesett az állam.
Nagyon igényes és színvonalas családi vállalkozás a vendéglátás és turizmus területéről, amely hagyományőrző magyaros külsejével igazi vendégcsalogató turisztikai látványosság.
A csárda több helységből áll, az étterem alkalmas ünnepségek szervezésére, van büfé, és a kültéri rész csodálatos kertet alkot, ahol felettébb kellemes – diszkréten elkülönülő szekciókban – ebédet vagy vacsorát elkölteni. Családi, baráti összejöveteleknek kínál eszményi helyszínt, tovább ideális környezet céges rendezvények megtartására is. Évszaktól függetlenül áll a vendégek rendelkezésére. Péterfalva és Kárpátalja egyik gasztronómia és kulturális színfoltja, kortól függetlenül szervez – óhaj szerint – érdekes, élménygazdag programokat születésnapokra, gyermekzsúrokra, partikra, illetve más alkalmakra.
Családi, baráti összejöveteleknek kínál eszményi helyszínt, tovább ideális környezet céges rendezvények megtartására is.
Szállóvendégeknek két-, három- és ötágyas szobákat kínálnak. A szobák frissen felújítottak, mindegyikhez tartozik saját fürdőszoba és WC. A szobák a 21. század igényeihez igazodva televízióval, hajszárítóval, elektronikus széffel, illetve zárható szekrényekkel vannak ellátva. Igény esetén hálózat nélküli internet kapcsolatotot is biztosítanak.
A pihenést szolgálja a csárda területén található szauna
A fürdő szaunavilágában a vendégek igazi felfrissülést találnak. A fény- és az illatterápiás finn szauna, az infraszauna és a gőzkabin után taposó- és merülőmedence, vagy akár egy vérpezsdítő masszázs is a felüdülést szolgálja.
Bérbe vehető fényképezési célokra is. Modern vizuális és audió technika vehető igénybe speciális szolgáltatásként. Aktuális futballbajnokságok és más sport-, illetve egyéb országos, nemzetközi események megtartása idején.
Különlegesség: disznótoros vacsora élő zenével, illetve a vendégek nemzetiségéhez (magyar, ukrán, angol, német, holland) alkalmazkodva elégítjük ki gasztronómiai és egyéb speciális igényeiket.
Ajánlom mindenkinek ezt a nagyszerű kárpátaljai magyar családi vállalkozást!

Elérhetőségük: Kárpátalja, Tiszapéterfalva, Petőfi út 3.
Telefon: +380966512129
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
2016. augusztus 15.

Fotók Őry László albumából

Save

Save

Pin It
contentmap_plugin

Hírlevél feliratkozás, TájGazda

Ajánlott cikkeink

 • Lady Blue

  Lady Blue, TájGazda

  Ma Madleňák Andreát, a pozsonyi Színművészeti akadémia díszlettervezői szakának friss, észak-komáromi származású abszolvensét ismerhetjük meg közelebbről.

   
 • Képtár a György-kastélyban

  Képtár a György-kastélyban, TájGazda

  „Minden művész saját lelkébe mártja ecsetét, és saját szívét viszi a vászonra.” Henry Ward Beecher gondolatai igazak leginkább a Tiszapéterfalva központjában elhelyezkedő képtár alkotásaira.

   
 • Tekergő papírcsíkok

  Quilling, TájGazda

  A papírt már az ókori egyiptomiak is nagy becsben tartották. A papír drága volt és értékes, minden egyes milliméterét megbecsülték. Később a technika fejlődésével, a könyvkötészet megjelenésével,

   
 • ILA-Glass

  Iliglass, TájGazda

  Baráth Ilona a felvidéki, érsekújvári járásbeli Kamocsán él, tanult szakmája szerint építész tervező. Manapság azonban leginkább ékszereket és dísztárgyakat tervez és „épít”, készít, melyeket

   
 • A zsámbéki hagyatékok

  a zsámbéki templom, TájGazda

  A Pest megyei Zsámbék számos történelmi érdekességgel szolgál az arra tévedő turistának. Legismertebb építménye az öregtemplomnak is nevezett zsámbéki templom és premontrei kolostor.

   

Az én termékem

Tájérintő

Ugrás a tetejére