Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Bréda Enikő, Ebdesign

Bréda Enikő jelenleg a Pozsonyi Színház és Film-művészeti Egyetem végzős hallgatója, Báb és díszlettervezői szakon, emellett az Ebdesign megalkotója.

A Galántai járásbeli Nagymácsédról származik, többlaki életet folytat, állandó mozgásban van. „2013-ban születtek meg az első EB üveglencsés ékszerek, saját és mások boldogságára, majd szépen lassan bővült a készlet vászontáskákkal, hátizsákokkal, ballagótarisznyákkal, apró csokikkal, füzetkékkel, könyvjelzőkkel és egyébb dizájn termékekkel. Minden termék egyedi kivitelezést hordoz magában, így elkészítéskor saját kis lelket kap. Egyedi kéréseket is vállaltam az elmúlt években. Volt már rá példa, hogy gyerekrajz alapján keltettem életre rajzolt lényeket vagy épp ékszerbe foglaltam őket. Extrém jelmezeket és egyedi mintákkal díszített ékszereket is készítettem külön kérésre. Próbálkozásaim során fejlesztettem ki a technikai hátteret, többfajta ragasztót és alkatrészt is kipróbáltam, így már tudom, hogy melyikben bízhatom meg.”
Enikő a termékeken egyedül dolgozik otthon. Van egy nagy műhelye, ahol mindenfajta hobbija helyet és teret kap. Viszont az EBdesign vizualitásán több kreatív ismerősével is együttműködik. A fejlesztés és a tervezés napi szintű kihívás, fontos a folyamatos újítás. Az ékszerek közt mindenki talál kedvére valót, az Ebdesign sokoldalúsága lehetővé teszi mindenki számára, hogy megtalálja a számára kedvező dizájntárgyat.
Arra a kérdésre, hogy hol és hogyan juthatunk hozzá termékeihez, Enikő az alábbi választ adta: „Az Ebdesign facebook oldalán vagyok megtalálható, de egyre több kreatív és kézműves vásáron mutatom be az EB-t. Évszakonként kijön egy online katalógusom is, ami a következő évszakra tervezett termékeket összegzi. Minden fontos, új információt az EBdesign facebook oldalán osztok meg.

www.facebook.com/EBekszer

Pin It

Hírlevél feliratkozás, TájGazda

Ajánlott cikkeink

 • Az Avar Vendéglő Sarkadon

  Avar Vendéglő Sarkadon, TájGazda

  Az Avar Vendéglő tulajdonosának étlapján 11,20 a pirított máj… Az Avar Vendéglő Sarkad központjában, a Szent István téren található. Autóval Gyula felől érkezve a villanyrendőrnél balra kell fordulni,

   
 • A csíksomlyói búcsú 450 éves

  Az évfordulóra egy művészalbumot jelentetnek meg, melynek megszületéséhez március 20-ig bárki hozzájárulhat. Az első csíksomlyói búcsút 1567-ben István pap indította el Gyergyóalfaluból.

   
 • Az Al-Duna gyöngyszemei (2. rész)

  Az Al-Duna gyöngyszemei, TájGazda

  A Belgrádtól Kladovóig tartó Al– Dunai hajókiránduláson a Duna legszebb szakaszát, a Vaskapu szorost, a történelmi várakat, emléktáblákat és az érdekességnek számító kősziklába vájt arcot csodálhatja mega turista.

   
 • Erdély legnagyobb harangja

  Erdély legnagyobb harangja Ditrón, TájGazda

  Ha Maroshévíz irányából érkeznek a Gyergyói-medencébe, messziről látszik Ditró kéttornyú temploma. A település gazdagságát, az ott élők hitét és ízlésvilágát tükrözi a neogótikus bazilika, melynek hossza 56 m,

   
 • Babák, melyek Csíkmadaras történetét őrzik

  Babák, melyek Csíkmadaras történetét őrzik, TájGazda

  Keszthely városában több múzeumot is felkereshetünk. Többek között itt található Közép-Európa legnagyobb Babamúzeuma is. A múzeumban közel félezer babával találkozhatunk,

   

Az én termékem

Tájérintő

Ugrás a tetejére