Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

Bréda Enikő, Ebdesign

Bréda Enikő jelenleg a Pozsonyi Színház és Film-művészeti Egyetem végzős hallgatója, Báb és díszlettervezői szakon, emellett az Ebdesign megalkotója.

A Galántai járásbeli Nagymácsédról származik, többlaki életet folytat, állandó mozgásban van. „2013-ban születtek meg az első EB üveglencsés ékszerek, saját és mások boldogságára, majd szépen lassan bővült a készlet vászontáskákkal, hátizsákokkal, ballagótarisznyákkal, apró csokikkal, füzetkékkel, könyvjelzőkkel és egyébb dizájn termékekkel. Minden termék egyedi kivitelezést hordoz magában, így elkészítéskor saját kis lelket kap. Egyedi kéréseket is vállaltam az elmúlt években. Volt már rá példa, hogy gyerekrajz alapján keltettem életre rajzolt lényeket vagy épp ékszerbe foglaltam őket. Extrém jelmezeket és egyedi mintákkal díszített ékszereket is készítettem külön kérésre. Próbálkozásaim során fejlesztettem ki a technikai hátteret, többfajta ragasztót és alkatrészt is kipróbáltam, így már tudom, hogy melyikben bízhatom meg.”
Enikő a termékeken egyedül dolgozik otthon. Van egy nagy műhelye, ahol mindenfajta hobbija helyet és teret kap. Viszont az EBdesign vizualitásán több kreatív ismerősével is együttműködik. A fejlesztés és a tervezés napi szintű kihívás, fontos a folyamatos újítás. Az ékszerek közt mindenki talál kedvére valót, az Ebdesign sokoldalúsága lehetővé teszi mindenki számára, hogy megtalálja a számára kedvező dizájntárgyat.
Arra a kérdésre, hogy hol és hogyan juthatunk hozzá termékeihez, Enikő az alábbi választ adta: „Az Ebdesign facebook oldalán vagyok megtalálható, de egyre több kreatív és kézműves vásáron mutatom be az EB-t. Évszakonként kijön egy online katalógusom is, ami a következő évszakra tervezett termékeket összegzi. Minden fontos, új információt az EBdesign facebook oldalán osztok meg.

www.facebook.com/EBekszer

Pin It

Hírlevél feliratkozás, TájGazda

Ajánlott cikkeink

 • MAJA – Majoros Jácint méhészet

  Majoros méz, TájGazda

  A harminchét éves Majoros Jácint gyermekkorától otthonosan mozog a méhek között. Már a dédapja is foglalkozott méhekkel – akkor még méhkasokban. Nagyapja Viczén István kiváló méhész és oktató volt,

   
 • Emlékkereszt a hősök emlékére

  Emlékkereszt a hősöl emlékére, TájGazda

  Az újvidéki Európa Kollégium udvarában júniusban ünnepi keretek között emlékkeresztet avattak azokért a vajdasági magyar emberekért, akik 1944 és 1956 között ártatlanul estek áldozatul,

   
 • Vera HandMade

  Takács Veronika handmade, TájGazda

  Mélyen tisztelt Olvasóink! Kérjük, ismerkedjenek meg a Párkányból származó tündéri Takács Veronikával: „A nevem Takács Veronika, ötödéves főiskolai hallgató vagyok, Pozsonyban a Szlovák Műszaki Egyetemen tanulok, biokémia szakon.

   
 • Handmade by Vidu

  Handmade by Vidu, TájGazda

  Mai írásunkban egy igencsak sokoldalú lánnyal ismerkedhetünk meg, aki a nyitrai UKF-en végzett, 2015-ben esztétika és képzőművészet szakos tanárként, jelenleg utóbbit oktatja az muzslai Papp Katalin

   
 • Komáromi Jókai Színház

  Komáromi Jókai Színház, TájGazda

  A Duna és a Vág összefolyásánál elterülő Komárom hajdan összetartozott a határ túloldalán fekvő azonos nevű várossal, a trianoni békediktátum azonban kegyetlenül kettészakította őket.

   

Az én termékem

Tájérintő

Ugrás a tetejére