Bréda Enikő, Ebdesign

Bréda Enikő jelenleg a Pozsonyi Színház és Film-művészeti Egyetem végzős hallgatója, Báb és díszlettervezői szakon, emellett az Ebdesign megalkotója.

A Galántai járásbeli Nagymácsédról származik, többlaki életet folytat, állandó mozgásban van. „2013-ban születtek meg az első EB üveglencsés ékszerek, saját és mások boldogságára, majd szépen lassan bővült a készlet vászontáskákkal, hátizsákokkal, ballagótarisznyákkal, apró csokikkal, füzetkékkel, könyvjelzőkkel és egyébb dizájn termékekkel. Minden termék egyedi kivitelezést hordoz magában, így elkészítéskor saját kis lelket kap. Egyedi kéréseket is vállaltam az elmúlt években. Volt már rá példa, hogy gyerekrajz alapján keltettem életre rajzolt lényeket vagy épp ékszerbe foglaltam őket. Extrém jelmezeket és egyedi mintákkal díszített ékszereket is készítettem külön kérésre. Próbálkozásaim során fejlesztettem ki a technikai hátteret, többfajta ragasztót és alkatrészt is kipróbáltam, így már tudom, hogy melyikben bízhatom meg.”
Enikő a termékeken egyedül dolgozik otthon. Van egy nagy műhelye, ahol mindenfajta hobbija helyet és teret kap. Viszont az EBdesign vizualitásán több kreatív ismerősével is együttműködik. A fejlesztés és a tervezés napi szintű kihívás, fontos a folyamatos újítás. Az ékszerek közt mindenki talál kedvére valót, az Ebdesign sokoldalúsága lehetővé teszi mindenki számára, hogy megtalálja a számára kedvező dizájntárgyat.
Arra a kérdésre, hogy hol és hogyan juthatunk hozzá termékeihez, Enikő az alábbi választ adta: „Az Ebdesign facebook oldalán vagyok megtalálható, de egyre több kreatív és kézműves vásáron mutatom be az EB-t. Évszakonként kijön egy online katalógusom is, ami a következő évszakra tervezett termékeket összegzi. Minden fontos, új információt az EBdesign facebook oldalán osztok meg.

www.facebook.com/EBekszer

Pin It

Ajánlott cikkeink

 • Boldogkőváralja igazi boldogságforrás

  Boldogkőváralja igazi boldogságforrás, TájGazda

  Hiszen az erre járó vándort megannyi élmény, öröm, új ismeret éri a vár és a község felfedezése során. Sokat tanulhatunk történelmünkről és ismerhetünk meg az ottani táj jellegzetességeiről.

   
 • A birkatej igazi érték

  A moholi Raffai Csaba mezőgazdasági családba született és nem is volt kérdés számára, hogy a föld iránti tisztelete és szeretete vezényeli a jövője megalapozásában. A növénytermelést még 30 évvel ezelőtt

   
 • A szobavirágok birodalmában

  A szobavirágok birodalmában, TájGazda

  Filodendronok, azéliák, fikuszok, kaktuszok és még sok más ismert és kevésbé ismert nevű virág veszi körül a bogarasi Zabos Erikát. Gyerekkora óta kedveli a természetet, és a virágok tartásában,

   
 • Egykori magyar végvárunk

  Somoskői vár, TájGazda

  A Somoskői vár, avagy szlovákul Hrad Šomoška a magyar-szlovák országhatáron lévő vulkanikus hegycsúcsra épült. A vár területileg a szlovák Sátorosbánya településhez tartozik.

   
 • Nyitrai Tímea fürdőbombái

  A felvidéki Nyitrai Tímea Bartról származik, jelenleg Komáromban él. Fürdőgolyók, illetve fürdőbombák készítésével foglalkozik. Hogy miről is van szó pontosan, azt mesélje el ő! 

   

Az én termékem

Tájérintő

Ugrás a tetejére