Handmade by Eva, TájGazda

Elképzelt valami különlegeset, amit szívesen látna viszont egy poháron, gyertyán, dobozon vagy bármilyen üvegfelületen? Ha a válasza igen, akkor Önnek Horváth Hollósi Évát ajánlom.

Éva körülbelül három éve készít különböző ajándéktárgyakat, emellett nagyon szívesen – és rendkívül ügyesen – fest.
A felvidéki Dunaszerdahelyen lévő lakásukban dolgozik, alkotásai az Internet segítségével találnak gazdára. Egyelőre, hiszen tervben van egy kis ajándéküzlet, ahol Éva a saját termékeit szeretné árusítani. „Ezek az alkotások nem dísztárgyak, hanem használati tárgyak. Amikor a pohárból az ajándékozott iszik, mosolyra húzódik a szája.” Kell ennél nagyobb elismerés?
Ahogy az már lenni szokott, a tehetség ez esetben is utat tört magának. Éva autodidakta módon fejlesztette magát az Interneten található cikkek, videók alapján. Majd szép lassan elkészültek az első alkotásai. Először csak a család számára, kérésére készített ajándéktárgyakat, később jöttek az ismerősök, majd ismeretlenek felkérései, amiknek ő nagyon szívesen eleget tett és tesz a mai napig. Ahogy ő mondja: „Boldog ember vagyok, hiszen a foglalkozásom egyben a hobbim is. Szeretem látni az arcokon azt a bizonyos elégedett mosolyt, amely arról árulkodik, igen, ezt akartam. Szeretem az arról szóló visszajelzéseket, hogy a megajándékozott ember örült – szeretem magát a tudatot, hogy a munkám bárkinek is örömöt okoz.” Reméljük, hogy Éva alkotásai még nagyon sok embert fognak boldoggá tenni. Ehhez kívánunk neki sok sikert.
Érdeklődés esetén szívesen ajánlom figyelmükbe az alábbi linket:

www.facebook.com/HanmadebyEva

Pin It
contentmap_plugin

Ajánlott cikkeink

 • Légies kosárkák

  Miklós Judit a csodás Csallóköz szívében, Légen lakik, Felvidéken. Hivatását tekintve egészségügyi nővér. Emellett már hetedik éve pedignádból fon kosarakat, tálcákat vagy, amit épp kigondol.

   
 • Fontos ragadozó madár az egerészölyv

  Egerészölyv, Tájgazda

  A mezőgazadság szempontjából is nagyon fontos szerepe van az egerészőölyvnek, hiszen, mint azt neve is mondja, fő zsákmányát a rágcsálók, a mezei pockok jelentik.

   
 • Öntöttvas tárgyak óriási tárháza

  Öntöttvas, TájGazda

  Vecsésen van egy ház, melynek udvarára belépve több évtized, évszázad remekműveit figyelhetjük meg. Csupa öntöttvas eszközök. Számúk meghaladja a 700 darabot is.

   
 • Fischer Erzsébet selyemkendői

  Fischer Erzsébet selyemkendői, TájGazda

  Fischer Erzsébet a felvidéki, vágsellyei járásban található Pereden él és dolgozik. Családi vállalkozásukban könyveléssel, illetve adminisztrációs munkákkal foglalkozik, emellett körülbelül hat évvel ezelőtt

   
 • Őshonos állatfarm a Vajdasági Temerinben

  Őshonos állatok-TájGazda

  Érdekesség-számba vehetőek a Vajdaságban az őshonos állatfarmok. Nincs belőlük sok, de azok, amelyek léteznek és élnek a fajta-megőrzés miatt  maradtak fenn.

   

Az én termékem

Tájérintő

Ugrás a tetejére