Handmade by Eva, TájGazda

Elképzelt valami különlegeset, amit szívesen látna viszont egy poháron, gyertyán, dobozon vagy bármilyen üvegfelületen? Ha a válasza igen, akkor Önnek Horváth Hollósi Évát ajánlom.

Éva körülbelül három éve készít különböző ajándéktárgyakat, emellett nagyon szívesen – és rendkívül ügyesen – fest.
A felvidéki Dunaszerdahelyen lévő lakásukban dolgozik, alkotásai az Internet segítségével találnak gazdára. Egyelőre, hiszen tervben van egy kis ajándéküzlet, ahol Éva a saját termékeit szeretné árusítani. „Ezek az alkotások nem dísztárgyak, hanem használati tárgyak. Amikor a pohárból az ajándékozott iszik, mosolyra húzódik a szája.” Kell ennél nagyobb elismerés?
Ahogy az már lenni szokott, a tehetség ez esetben is utat tört magának. Éva autodidakta módon fejlesztette magát az Interneten található cikkek, videók alapján. Majd szép lassan elkészültek az első alkotásai. Először csak a család számára, kérésére készített ajándéktárgyakat, később jöttek az ismerősök, majd ismeretlenek felkérései, amiknek ő nagyon szívesen eleget tett és tesz a mai napig. Ahogy ő mondja: „Boldog ember vagyok, hiszen a foglalkozásom egyben a hobbim is. Szeretem látni az arcokon azt a bizonyos elégedett mosolyt, amely arról árulkodik, igen, ezt akartam. Szeretem az arról szóló visszajelzéseket, hogy a megajándékozott ember örült – szeretem magát a tudatot, hogy a munkám bárkinek is örömöt okoz.” Reméljük, hogy Éva alkotásai még nagyon sok embert fognak boldoggá tenni. Ehhez kívánunk neki sok sikert.
Érdeklődés esetén szívesen ajánlom figyelmükbe az alábbi linket:

www.facebook.com/HanmadebyEva

Pin It
contentmap_plugin

Ajánlott cikkeink

 • Mihály-kapu, Pozsony

  A jelenlegi szlovák főváros bővelkedik magyar kötődésű történelmi emlékekben, építményekben. Ma is egy ilyennel ismerkedhetünk meg, melyet a város egyik lényeges

   
 • A Dénesmajori Csigás-erdő

  A Dénesmajori Csigás-erdő

  Nyálkásak, csúszósak, sokak szerint kártevők, mert a kertjeikben megrágják a növényeik leveleit. Ebben van igazság, de ezen tulajdonságaik mellett az is igaz rájuk, hogy fontosak

   
 • Teljes sötétség – Bízz vakon!

  A láthatatlan kiállítás, TájGazda

  A Millenáris Parkban található Budapest egyik leglátogatottabb programja a Láthatatlan Kiállítás (www.lathatatlan.hu). Ez a kiállítás egy különleges, interaktív utazásra invitálja az érdeklődőket teljes sötétségben,

   
 • Bakonyi szélmalmok

  A tési szélmalom, TájGazda

  Köszönjük kedves olvasónknak, Kovács Estvánnak, aki felhívta figyelmünket az alábbi cikkben szereplő malmokra. Az élénk bakonyi szelek befogására kiválóan használhatóak voltak a szélmalmok.

   
 • A szűcsmesterség csak emlék marad

  A fiatal nemzedék számára ismeretlen fogalmak özönlenek a moholi 85 éves Vastag Jánostól, aki, talán a vidék egyteln szűcsmestere, aki báránybőr kikszítéssel si foglalkozik.

   

Az én termékem

Tájérintő

Ugrás a tetejére