Handmade by Eva, TájGazda

Elképzelt valami különlegeset, amit szívesen látna viszont egy poháron, gyertyán, dobozon vagy bármilyen üvegfelületen? Ha a válasza igen, akkor Önnek Horváth Hollósi Évát ajánlom.

Éva körülbelül három éve készít különböző ajándéktárgyakat, emellett nagyon szívesen – és rendkívül ügyesen – fest.
A felvidéki Dunaszerdahelyen lévő lakásukban dolgozik, alkotásai az Internet segítségével találnak gazdára. Egyelőre, hiszen tervben van egy kis ajándéküzlet, ahol Éva a saját termékeit szeretné árusítani. „Ezek az alkotások nem dísztárgyak, hanem használati tárgyak. Amikor a pohárból az ajándékozott iszik, mosolyra húzódik a szája.” Kell ennél nagyobb elismerés?
Ahogy az már lenni szokott, a tehetség ez esetben is utat tört magának. Éva autodidakta módon fejlesztette magát az Interneten található cikkek, videók alapján. Majd szép lassan elkészültek az első alkotásai. Először csak a család számára, kérésére készített ajándéktárgyakat, később jöttek az ismerősök, majd ismeretlenek felkérései, amiknek ő nagyon szívesen eleget tett és tesz a mai napig. Ahogy ő mondja: „Boldog ember vagyok, hiszen a foglalkozásom egyben a hobbim is. Szeretem látni az arcokon azt a bizonyos elégedett mosolyt, amely arról árulkodik, igen, ezt akartam. Szeretem az arról szóló visszajelzéseket, hogy a megajándékozott ember örült – szeretem magát a tudatot, hogy a munkám bárkinek is örömöt okoz.” Reméljük, hogy Éva alkotásai még nagyon sok embert fognak boldoggá tenni. Ehhez kívánunk neki sok sikert.
Érdeklődés esetén szívesen ajánlom figyelmükbe az alábbi linket:

www.facebook.com/HanmadebyEva

Pin It
contentmap_plugin

Ajánlott cikkeink

 • Hortobágyi pásztorkalap, a nemzeti értékünk

  Pásztorkalap, TájGazda

  A történet az 1870-es évekre nyúlik vissza, amikor is egy felvidéki ifjú úgy döntött, hogy vándorútra kell. A vándorlása során sokat látott legény végül Balmazújvárosban telepedett le, ahol egy kedves,

   
 • Matula Múzeum – Bátorkeszi

  Ki ne ismerné Matula bácsit, aki Fekete István ifjúsági regényében két városi fiút vezet be a Balaton-környéki nádas, s az ottani élet rejtelmeibe. A magyar irodalom e kiváló művéből részletekbe menően

   
 • Hagyományőrzés varrottasokkal

  Hajdó Jolán - hagyományőrzés varrottasokkal, TájGazda

  A Marosvásárhelyen élő Hajdó Jolán leginkább udvarhelyszéki és nyárádmenti varrottasokat készít. Ragaszkodik a minél régebbi, eredeti mintákhoz (http://jolanart.blogspot.ro/).

   
 • Helytörténeti múzeum és skanzen Tiszafarkasfalván

  Helytörténeti múzeum és skanzen Tiszafarkasfalván, TájGazda

  A Farkasfalván található Tiszaháti Tájmúzeum a vidék legjelentősebb tájtörténeti múzeuma. Tájmúzeumként az egység 1970 óta működik, Bíró Andor (az akkori Határőr Kolhoz elnöke) kezdeményezésére.

   
 • Korszakváltás a gazdálkodásban

  Biogazdalkodás, TájGazda

  Felbecsülhetetlen érték az egészség. Aki elvesztette, mindent megtenne azért, hogy újra teljes életet éljen. A mindennapi táplálkozási szokásaink nagyban hozzájárulnak ahhoz,

   

Az én termékem

Tájérintő

Ugrás a tetejére