Ódor Lorka

A komáromi Ódor Lorkának mindig is lételeme volt az alkotás. Gyermekként a rajzoláson keresztül élte ki kreativitását, majd babákra kezdett ruhákat tervezni. Idővel elkezdte furdalni a kíváncsiság,

hogy vajon mi módon készülhetnek a legszebb, legbonyolultabb ruhák. Így kezdődött, s – hála Istennek – a folytatás is hasonló volt. Így adódott, hogy Lorka hobbija a munkájává is vált idővel.
Lorka egyébként Erdélyből származik, éveken keresztül különböző nagyváradi szalonokban dolgozott, mire elég tapasztalatot gyűjtött össze, s megért arra, hogy egyedül alkosson tovább, saját maga örömére, saját maga hasznára. Ma már elmondhatja magáról, hogy több, mint tizenöt éve foglalkozik menyasszonyi, illetve magyaros menyecske ruhák és öltönyök készítésével. Ezen ruhákhoz a szükséges anyagokat is ő biztosítja, s minden szükséges munkát saját kezűleg végez, az elejétől a végéig. Érdemes munkaerőt ez idáig sajnos nem sikerült találnia, ebből fakad, hogy mindössze 8-10 darab ruhája van raktáron. A megrendelések mellett egyelőre lehetetlen nagyobb készlet előállítása. Viszont a vásárlások magas száma is a vevők elégedettségéről árulkodik, s mint tudjuk: a legjobb reklám az elégedett ügyfél. Lorka vállalkozását is általában így találják meg az emberek – egymásnak adják tovább a tehetséges hölgy elérhetőségét, illetve a Facebookon segítségével.
Ha kedvünk tartja, megrendelhetjük a kívánt ruhadarabot webshopon keresztül is, de az emberek többsége személyesen keresi fel Lorkát. Innentől aztán minden a szokott módon történik: méretek vétele, egyeztetés és természetesen a ruhapróba. Ha szeretnénk jobban szemügyre venni Lorka műveit, az alábbi linkre kattintva megtehetjük, ahol az általa készített plüssfigurákkal is megismerkedhetünk:

http://www.saty-a-textilne-obchod.sk/

Pin It
contentmap_plugin

Ajánlott cikkeink

 • Kis földterület – tarka növényzet

  Kis földterület, TájGazda

  Milyen megélhetést nyújt a gazdának a 7 holdas termőföld, amikor a gabonatermelők  száz holdakban mérik a fejlődést  szavatoló gazdaságot. A szerkezetváltás, ami a kertészetre és a gyümölcstermelésre irányul,

   
 • Handmade by Petrucci

  Handmade by Petrucci, TájGazda

  A felvidéki Komáromból származó Petra mindig is érdeklődött a divattervezés iránt. Ruhakészítői végzettséggel bír, körülbelül tíz évig tanult szakmájában dolgozott, aztán váltott.

   
 • Fábiánsebestyén

  Csongrád megye északkeleti részén található Fábiánsebestyén. Rendezett, gondos, virágos község. A településen már több alkalommal is jártam.

   
 • A szobavirágok birodalmában

  A szobavirágok birodalmában, TájGazda

  Filodendronok, azéliák, fikuszok, kaktuszok és még sok más ismert és kevésbé ismert nevű virág veszi körül a bogarasi Zabos Erikát. Gyerekkora óta kedveli a természetet, és a virágok tartásában,

   
 • A versenyborok szakértője

  A versenyborok szakértője, TájGazda

  Befejeződött a szüret.  A szőlőtermő vidékeken a must és a forrásban levő bor illata  árasztja le az utcákat, és a borkedvelő is azt reméli, Márton napkor minőségi bort kóstolhat egy-egy gazda pincéjében.

   

Az én termékem

Tájérintő

Ugrás a tetejére