Tóth Adriana, TájGazda

Tóth Adriana a felvidéki Kéménden él, Párkánytól nem messze. Jelenleg varrónőként dolgozik, viszont emellett szívesen köti le magát bármivel, ami megmozgatja a fantáziáját, ami egy kis kreativitást igényel.

„Szabadidőmben patchwork-kel foglalkozom. Ez annyit tesz, hogy szalagok felhasználásával készítek különféle dekorációkat.  Az egyik volt kolléganőm tanított meg rá körülbelül három éve. Rögtön megtetszett a dolog, hiszen a tudat, hogy új dolgokat alkothatok számomra sokat jelentett. Az idő múlásával folyamatosan fejlesztettem magam e téren, s azóta is örömömet lelem a „szalagozásban“.
Amint rátalálok egy új technikára, azonnal ki akarom próbálni. Ha netán elfogyna az inspirációm, az Internet segítségével biztosan találok valami nekem valót, számomra új és kreatív dolgot.
Sokan kérdezték már, hogy ,,Te Adri, hogyan van neked ehhez ennyi türelmed?“ A válasz egyszerű. Ez egy remek hobbi számomra, ami mellett képes vagyok teljesen kikapcsolni. Egy hosszú és fárasztó nap után a tökéletes relaxációt jelenti. Persze ez nem mindig volt így, a kezdetek kezdetén én is megszenvedtem a módszer elsajátításával, de csak idő kérdése volt, hogy ez mikor változik pozitív irányba.
Adventi koszorúkat készítek, különböző karácsonyfadíszeket, húsvéti tojásokat, Anyák napja alkalmából szíveket, és a legújabb, amit kipróbáltam, az a rózsahajtogatás.
Részt vettem már különféle kiállításokon és nagyon szívesen megyek el bármilyen kreatív, foglalkoztató délutánra is. Egyébként megrendelésre dolgozom. Ha esetleg megtetszettek volna valakinek a munkáim, akkor szeretettel várom az érdeklődőket!

Pin It
contentmap_plugin

Ajánlott cikkeink

 • Újvidék pihenőhelye a tarcali hegy

  A tarcali hegy, TájGazda

  A városi ember a rohanó hétköznapokból való menekülést, akár pár órára is a csöndes, nyugodt, fákkal borított természetben keresi. Az újvidékieknek ezt a lehetőséget a Duna jobb partján fekvő Tarcal-hegy,

   
 • A csallóközcsütörtöki Szent Jakab templom

  A csallóközcsütörtöki Szent Jakab templom, TájGazda

  A Csallóköz, melyet Közép-Európa legnagyobb szárazföldi szigeteként tartanak számon, Pozsony és Komárom közt húzódik. A Duna, a Kis-Duna és a Vág határolja. 1918-ig a Magyar Királyság része volt,

   
 • Szobi Szilvia festményei

  Szobi Szilvia Felvidéken, Léván él. Jelenleg a Nyitrai Szlovák Mezőgazdasági Egyetem kert- és tájépítészeti szakán tanul, mérnöki szinten.

   
 • 1014 – Kékestető

  1014 – Kékestető, TájGazda

  Egy három színnel lefestett kő: piros-fehér-zöld. Alatta a Békehegy felírat áll. És valóban a béke, nyugalom szele csapja meg az ideérkezőt. Azt nem mondhatom csend van, mert a turisták nevetése,

   
 • Kárpátalja, Rahói Járás, Rahó

  Rahó, TájGazda

  Ukrajna legmagasabban fekvő és legtöbb heggyel rendelkező városa. Rahó-patak és a Tisza összefolyásánál fekszik. Tőle 1,5 km-re északkeletre egyesül a Fehér- és Fekete-Tisza.

   

Az én termékem

Tájérintő

Ugrás a tetejére