Tóth Adriana, TájGazda

Tóth Adriana a felvidéki Kéménden él, Párkánytól nem messze. Jelenleg varrónőként dolgozik, viszont emellett szívesen köti le magát bármivel, ami megmozgatja a fantáziáját, ami egy kis kreativitást igényel.

„Szabadidőmben patchwork-kel foglalkozom. Ez annyit tesz, hogy szalagok felhasználásával készítek különféle dekorációkat.  Az egyik volt kolléganőm tanított meg rá körülbelül három éve. Rögtön megtetszett a dolog, hiszen a tudat, hogy új dolgokat alkothatok számomra sokat jelentett. Az idő múlásával folyamatosan fejlesztettem magam e téren, s azóta is örömömet lelem a „szalagozásban“.
Amint rátalálok egy új technikára, azonnal ki akarom próbálni. Ha netán elfogyna az inspirációm, az Internet segítségével biztosan találok valami nekem valót, számomra új és kreatív dolgot.
Sokan kérdezték már, hogy ,,Te Adri, hogyan van neked ehhez ennyi türelmed?“ A válasz egyszerű. Ez egy remek hobbi számomra, ami mellett képes vagyok teljesen kikapcsolni. Egy hosszú és fárasztó nap után a tökéletes relaxációt jelenti. Persze ez nem mindig volt így, a kezdetek kezdetén én is megszenvedtem a módszer elsajátításával, de csak idő kérdése volt, hogy ez mikor változik pozitív irányba.
Adventi koszorúkat készítek, különböző karácsonyfadíszeket, húsvéti tojásokat, Anyák napja alkalmából szíveket, és a legújabb, amit kipróbáltam, az a rózsahajtogatás.
Részt vettem már különféle kiállításokon és nagyon szívesen megyek el bármilyen kreatív, foglalkoztató délutánra is. Egyébként megrendelésre dolgozom. Ha esetleg megtetszettek volna valakinek a munkáim, akkor szeretettel várom az érdeklődőket!

Pin It
contentmap_plugin

Ajánlott cikkeink

 • Márton Napi Vigasság Erdőszentgyörgyön

  Erdélyben nincs nagy hagyománya a Márton-nap megünneplésének, ezért is számít különlegességnek a Rhédey kastély udvarán tartott ünnepség. Erdőszentgyörgy önkormányzata a

   
 • Holler

  Holler, TájGazda

  A Tímár család felelősséggel őrzi a Holler örökséget Gyomaendrődön. A „Holler”, a Körös Étterem és Szálloda, ugyanolyan emblematikus épülete Gyomaendrődnek, mint például a Nagytemplom Debrecennek.

   
 • Szemet gyönyörködtető piros mező

  Pipacsmező, TájGazda

  Lassan eljön a tanév vége, a ballagás ideje. Ilyenkor a tanulok mellet az iskolák, tantermek is díszbe öltöznek. Legtöbbször pipacsot, búzavirágot, mezei szarkalábat, rózsaszirmot szednek a gyerekek a tantermek,

   
 • A csapadékvíz tavakban jobban nőnek a halak

  Az orosházi halnevelde, TájGazda

  Az orosházi Tóth és Tóth Kft. Ügyvezető igazgatója és egyik tulajdonosa Tóth B. Mihály felmenői 1744-ben Zombáról érkező 70 telepes család között voltak. Az evangélikus vallású emberek

   
 • Bórkóstolás és vacsora egy pusztai itatónál

  Steigervald tanyamúzeum

  Babgulyás és baracklekváros fánk. A leveshez karikára vágott erős zöldpaprika is járt (választható opció) a fánk még meleg volt. Mintha nagyanyám konyhájában ültem volna. Az íze is pontosan olyan volt.

   

Az én termékem

Tájérintő

Ugrás a tetejére