Tóth Adriana, TájGazda

Tóth Adriana a felvidéki Kéménden él, Párkánytól nem messze. Jelenleg varrónőként dolgozik, viszont emellett szívesen köti le magát bármivel, ami megmozgatja a fantáziáját, ami egy kis kreativitást igényel.

„Szabadidőmben patchwork-kel foglalkozom. Ez annyit tesz, hogy szalagok felhasználásával készítek különféle dekorációkat.  Az egyik volt kolléganőm tanított meg rá körülbelül három éve. Rögtön megtetszett a dolog, hiszen a tudat, hogy új dolgokat alkothatok számomra sokat jelentett. Az idő múlásával folyamatosan fejlesztettem magam e téren, s azóta is örömömet lelem a „szalagozásban“.
Amint rátalálok egy új technikára, azonnal ki akarom próbálni. Ha netán elfogyna az inspirációm, az Internet segítségével biztosan találok valami nekem valót, számomra új és kreatív dolgot.
Sokan kérdezték már, hogy ,,Te Adri, hogyan van neked ehhez ennyi türelmed?“ A válasz egyszerű. Ez egy remek hobbi számomra, ami mellett képes vagyok teljesen kikapcsolni. Egy hosszú és fárasztó nap után a tökéletes relaxációt jelenti. Persze ez nem mindig volt így, a kezdetek kezdetén én is megszenvedtem a módszer elsajátításával, de csak idő kérdése volt, hogy ez mikor változik pozitív irányba.
Adventi koszorúkat készítek, különböző karácsonyfadíszeket, húsvéti tojásokat, Anyák napja alkalmából szíveket, és a legújabb, amit kipróbáltam, az a rózsahajtogatás.
Részt vettem már különféle kiállításokon és nagyon szívesen megyek el bármilyen kreatív, foglalkoztató délutánra is. Egyébként megrendelésre dolgozom. Ha esetleg megtetszettek volna valakinek a munkáim, akkor szeretettel várom az érdeklődőket!

Pin It
contentmap_plugin

Ajánlott cikkeink

 • Megújulásban a remény

  Pancsova a Dél-bánáti régió nagyobb városai közé tartozik. A Duna és a Temes találkozásánál fekszik, a népszámlálási adatok alapján 127 ezren lakják, ebből a magyarok száma megközelíti a négyezret.

   
 • Székely játékok nemcsak székelyeknek

  Szórakoztatás, hagyományőrzés és életre nevelés, így lehetne jellemezni a Székely játékokat, melyek ötletgazdája Ágoston György. Virágokkal és ajándéktárgyakkal foglalkozó cégüket 1994-ben indították,

   
 • Őseink hagyatékának megmentése

  Egy-egy falu életében fontos helyet foglal el a tájház vagy a tájszoba. A be nem avatottak némi túlzással falumúzeumnak is nevezik. Elvezet a múltba, használati tárgyai és gazdálkodási eszközeit menti a feledéstől,

   
 • A galgóci Erdődy kastély

  A galgóci Erdődy kastély, TájGazda

  Felvidéken, Nagyszombattól 19 km-re északkeletre, a Vág partján terül el Galgóc (szlovákul Hlohovec) városa. A cseh határhoz közelebb fekszik, mint a magyarhoz, tehát már viszonylag északon található,

   
 • A bozóki erőd

  A bozóki erőd, TájGazda

  Felvidék Bozók nevű települése a Besztercebányai kerület Korponai járásában található, Korponától 6 km-re, délkeleti irányban. A falu határában, egy dombon áll a törökellenes erőddé alakított kolostor,

   

Az én termékem

Tájérintő

Ugrás a tetejére