Handmade by Petrucci, TájGazda

A felvidéki Komáromból származó Petra mindig is érdeklődött a divattervezés iránt. Ruhakészítői végzettséggel bír, körülbelül tíz évig tanult szakmájában dolgozott, aztán váltott.

„A varrás, mint olyan gyermekkorom óta jelen van az életemben. Már kis koromban kötöttem, hímeztem, a babáimnak rendszeresen varrtam ruhákat – akkor még természetesen kézzel. Később, mikor a fiam pici volt, rengeteg babaruhát készítettem az ő, illetve saját magam számára. Néhány évig ágytakarókkal is dolgoztam. Saját tervezésű párnákkal, gyermek kiegészítőkkel másfél éve kezdtem intenzívebben foglalkozni. Először csupán rokonok, barátok, ismerősök megkeresésére. Munkáim Handmade by Petrucci néven futnak, az azonos nevű Facebook oldalon pedig a meg is tekinthetőek eddigi műveim.”
Petra régebben a szoba egyik sarkában kialakított „varrósarok”-ban dolgozott, majd mikor új lakásba költözött, ott már tudatosan úgy alakította ki a gardróbját, hogy annak egy része kimondottan erre a célra lett áldozva. Ahogy ő mondja: „Így születnek a szekrényből a csodák.”
Mindent nagy-nagy szeretettel készítek, hogy örömöt okozzon annak is, aki adja és annak is, aki kapja. Imádom, amit csinálok, az alkotás megnyugtat és pozitív érzéssel tölt el. Az összes termékemet saját terveim alapján készítem, így két egyforma nem létezik, legfeljebb hasonlítanak. Hogy mennyi idő alatt készülnek el, az változó, viszont nyugodtan kijelenthetem, hogy minden termékem időigényes. Emellett kimondottan ügyelek arra, hogy kizárólag jó minőségű alapanyagokkal dolgozzam, aminek a tapintása is kellemesebb. Valamint azt is fontos szempontnak tartom, hogy amit készítek, az praktikus, ugyanakkor mutatós is legyen. Igyekszem úgy kialakítani őket, hogy mindenki megtalálja a neki valót.”
„Mindenképp szeretnék a továbbiakban is ezzel foglalkozni, még több újdonságot készíteni. Természetesen vannak nagyobb céljaim is vele kapcsolatban, amik egyelőre csupán gondolati szinten születtek meg, megvalósulások még több tényezőtől is függ.”
Ha a fentiek felkeltették érdeklődését, az alábbi linken szerezhet bővebb információt Petra alkotásairól:

https://www.facebook.com/Handmade-by-Petrucci-472670849551359

Pin It
contentmap_plugin

Ajánlott cikkeink

 • Holler

  Holler, TájGazda

  A Tímár család felelősséggel őrzi a Holler örökséget Gyomaendrődön. A „Holler”, a Körös Étterem és Szálloda, ugyanolyan emblematikus épülete Gyomaendrődnek, mint például a Nagytemplom Debrecennek.

   
 • Vissza a természethez

  Vissza a természethez, TájGazda

  Egészségünk egyik és legfontosabb alappilére az egészséges és mérsékelt táplálkozás. Bár sokan szeretjük a házilag feldolgozott hústermékeket, nem mindegy, hogy milyen gazdától vásároljuk azokat

   
 • Kárpátalja - Ökörmezői járás

  Ökörmezői járás, TájGazda

  Azért merem így egyben ajánlani, mint járást, mert így együtt az igazi. Nem olyan, mint Munkács, vagy Ungvár. Kárpátaljának ezt a részét (és még jó pár ilyen részét)

   
 • Aeropark

  Aeropark, TájGazda

  A repülés fantasztikus érzéseket kelt az emberekben. Bár vannak, akik félnek tőle. Azoknak csak ajánlani tudom, hogy tekintse meg az Aeroparkot.

   
 • A Hosszúfoki-csatorna

  A Hosszúfoki-csatorna, TájGazda

  A kitűnő horgászhely a technika története iránt érdeklődőket is kiszolgálja. A Körös-vidéki Vízügyi Igazgatóság I. szivattyútelepnél ér végett a Hosszúfoki csatorna. Ez az utolsó állomása a csatorna mentén

   

Az én termékem

Tájérintő

Ugrás a tetejére