Hu En
Jelentkezzen virtuális piacunkra!
Segíteni szeretnénk, mert minden Magyar munkahely számít! A termékeikre büszke termelők és kereskedők most nagyobb bajban vannak mint eddig...
Bővebben

Handmade by Edi, TájGazda

Tóth Edina Felvidéken, Dunaszerdahelyen él és dolgozik, mint varrónő és divattervező. Elsősorban gyermekjátékokat és lakás kiegészítőket varr, termékeit Handmade by Edi néven értékesíti saját üzletében,

mely műhellyel van összekötve. Körülbelül hat éve foglalkozom vele.
„Játékokat készítek nulla éves kortól kicsiknek és nagyoknak, lakás kiegészítőket – saját elképzelés, illetve kérés szerint is. Először gyermekeim számára készítettem játékokat, aztán nagyon megszerettem ezt a tevékenységet. Tudásomat varrónő-iskolában szereztem, a mesternőmtől, termékeimet teljesen egyedül állítom elő és magam értékesítem őket.
Mindegyik művem igencsak időigényes, nincs kimondottan kedvencem, illetve mindegyik az – a Tilda babákat nagyon szeretem varrni, szeretek velük dolgozni.
A munkamenet otthon, szabással kezdődik, a szabásmintákat előre megrajzolom. Így könnyebb sokszorosítani a darabokat. Igyekszem minden nap újabb és újabb ötleteket keresni, hogy minél nagyobb választékkal rendelkezhessem. Mivel üzletem egyben a műhelyem is és reggel 9-től, este 5 óráig tartok nyitva, így az előkészített játékokat a nap folyamán varrom meg. Töltelékük puha tömőanyag, ami kellemes fogású és mosható. Rengeteg kelléket használok úgy, mint szalagokat, gombokat, valamint egyéb kis, dekorációs kellékeket. Minden nap új és új alkotásokkal telítem a polcokat. Varrás közben kiszolgálom a vásárlókat, szívesen segítek a választásban is.
Hogy mik a terveim a jövőre nézve? Szeretném, ha minél több emberhez eljutnának a műveim, hogy további helyeken is megismerjenek, illetve tervezem egy saját weboldal létrehozását. Szívesen fejleszteném a műhelyemet új gépekkel, amelyek megkönnyítenék a gyártási folyamatokat. Idővel pedig szeretnék híressé válni – azt hiszem, ennyi.

Edina termékeihez több módon is hozzájuthatunk, megtaláljuk őt vásárokon, gyermeknapokon, kiállításokon, illetve a már fent említett üzletben, mely Dunaszerdahely belvárosában, az alábbi címen található: Bartók Béla sétány 790.

Nyitva tartása: hétfő – péntek 9.00 – 17.00, szombat 9.00 – 12.00

Pin It
contentmap_plugin